This website is using cookies
bhjbhjbjbhgbugzugzugzu
×
Spletni Avtoodpad
Rabljeni in novi avtodeli

direction   Maribor, Slovenia    •    mail2  info@spletni-avtoodpad.si    •   phone  

×
 x 

Košarica je prazna
Povpraševanje
Kontaktni podatki
Podatki o vozilu

FULGET d.o.o.                                                    

SPLETNI AVTOODPAD

Fulget d.o.o je mlado podjetje, ki je bilo ustanovljeno 21.01.2013 s sedežem v Mariboru. Podjetje temelji na posredovanju in s tem namenom je v mesecu septembru odprlo spletno prodajalno Spletni avtoodpad, kjer se prodajajo rabljeni in novi nadomestni avtomobilski deli.

V krizi, kateri smo priča v zadnjih letih, se zavedamo, kako je za vsakega posameznika pomemben vsak euro in ravno s tem namenom je bila ustanovljena spletna trgovina katera posebnost je, da so nadomestni deli iz več avoodpadov po Sloveniji in Avstriji. Podjetje z novim letom širi svojo dejavnost tudi preko meja saj bo spletna stran prevedena v več evropskih jezikov, s tem pa naši poslovni parnerji dobijo možnost, da svoje artikle prodajajo na  celotnem evropskem trgu.  Prednost je, da so nadomestni deli prikazani v 360° tehniki, kar uporabniku omogoča, da se prepriča ali del ustreza njegovim potrebam. S povečevanjem števila avtoodpadov v sistem ter trgovinami z rezervnimi deli se bo povečevala baza ponujenih rabljenih in novih nadomestnih delov.

Spletni avtoodpad nima rezervnih delov na zalogi saj deluje kot posredovanje med iskalci in ponudniki. V sklopu Spletnega avtoodpada je tudi logistično urejana dostava naročenih delov na naročnikov naslov.

Fulget d.o.o. ima lasten mobilni studio za izdelavo 360° in 3D prikazov, kar tudi ponuja na trgu. Več o 360° in 3D prikazi in o celotni dejavnosti podjetja si lahko preberete na uradni strani podjetja www.fulget.si .


TOP

OBVESTILO!

V preteklih dnevih smo na naši
spletni strani imeli močan vdor,
katerega smo že odpravili.
Spletno stran v ten trenutku prenavljamo
in posodabljamo, zato bo delovanje moteno.

Hvala za razumevanje.

OBVESTILO!