This website is using cookies
bhjbhjbjbhgbugzugzugzu
×
Spletni Avtoodpad
Rabljeni in novi avtodeli

direction   Maribor, Slovenia    •    mail2  info@spletni-avtoodpad.si    •   phone  

×
 x 

Košarica je prazna
Povpraševanje
Kontaktni podatki
Podatki o vozilu

Kako deluje Spletni avtoodpad?

Spletni avtoodpad je spletna trgovin, katera je namenjena objavi rabljenih in novih rezervnih delov za avtomobile, v katerem lahko prodajajo pravne osebe, ki se ukvarjajo z dejavnostjo:

  • avtoodpada,
  • razgradnjih centrov,
  • mehaničnih delavnice,
  • servisne delavnice,
  • kleparske delavnice,
  • trgovine z novimi rezervnimi deli za avtomobile

Prednosti prodaje v Spletnem avtoodpadu?

Vsakodnevno obišče spletno stran preko 1000 obiskovalcev. 2/3 obiskovalcev so fizične osebe in 1/3 pravne osebe ( servisi ). Obiskovalec ima možnost iskanja ustreznega rezervnega dela po znamki in tipu vozila. V nadaljevanju bo možnost iskanja tudi po bolj podrobnih parametrih. V iskalniku lahko išče tudi po ključnih besedah npr. "alternator toyota yaris 1,0", kar obiskovalci tudi najpogosteje vpišejo v razne brskalnike kot so google, bing, najdi.si... Zaradi tega dnevno posodabljamo tudi ključne besede, da dosegamo objave izdelkov na prvih straneh po možnosti tudi prva mesta v iskalniku, da se čim bolj približamo potencialnim strankam.

V spletnem avtoodpadu je tudi obrazec Povpraševanje v katerega obiskovalec vpiše karakteristike iskanega rezervnega dela kateri ni objavljen v spletni trgovini prav tako je  zaželjeno, da priloži fotografije, da olajša  samo iskanje ustreznega rezervnega dela. 

Razvijamo tudi mobilno aplikacijo, katera bo omogočala posredovanje Povpraševanj samo prodajalcem, kateri imajo registriran v bazi podatkov ustrezen avtomobil. Tako želimo zmanjšati število nepotrebnih komunikacij in povečat hitrost same prodaje.

Iz preteklih izkušenj imamo potrditev, da prikaz rezervnih delov v 3D tehniki močno pospeši odločitev strank za nakup, saj tako iz vseh zornih kotov preverijo ustreznost rezervnega dela, stanje in obrabljenost. Za prikaz v 3D tehniki se opravi fotografiranje s studijsko opremo in se posebaj zaračuna. Cena za izdelavo 3D predstavitve je odvisna od količine in velikosti posameznih delov, tako da se določa individualno.

Prednosti nakupa v Spletnem avtoodpadu?

Spletni avtoodpad postaja vodilno spletno mesto s sodobnimi orodji za nakupe rezervnih delov v Sloveniji, beležimo pa tudi povečano število prodaj v tujini. Ker je v spletni avtoodpad povezano več prodajalcev ima obiskovalec večjo možnost, da v zelo kratkem času najde iskani del, prav tako pa ima možnost izbire med več enakimi rezervnimi deli, kar pomeni, da se lahko odloča glede cene rezervnega dela in ohranjenosti. Prihrani na času, katerega bi porabil za kontaktiranje vsakega avtoodpada ali trgovine.

Kupec na naši strani je zaščiten z Zakonom o varstvu potrošnikov, v katerem je določeno, da lahko vsak kupljen artikel vrne v roku 14 dni ( postopek podrobno opisan v prispevku Vračilo in reklamacije).

 

 
 

TOP

OBVESTILO!

V preteklih dnevih smo na naši
spletni strani imeli močan vdor,
katerega smo že odpravili.
Spletno stran v ten trenutku prenavljamo
in posodabljamo, zato bo delovanje moteno.

Hvala za razumevanje.

OBVESTILO!