This website is using cookies
bhjbhjbjbhgbugzugzugzu
×
Spletni Avtoodpad
Rabljeni in novi avtodeli

direction   Maribor, Slovenia    •    mail2  info@spletni-avtoodpad.si    •   phone  

×
 x 

Košarica je prazna
Povpraševanje
Kontaktni podatki
Podatki o vozilu

Več o možnostih odstopa od pogodbe si preberi v nadaljevanju, več o drugih pogojih poslovanja pa v Pogoji poslovanja.
 
Odstop potrošnika od pogodbe
 
Potrošnik (navedeno velja izključno za fizične osebe, ki pridobijo blago za namene izven svoje pridobitne dejavnosti) ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči z Obrazcem Vračilo rezervnega dela ali na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Vsekakor pa bi vas prosili, da v obrazcih izberete razlog saj z informacijo lahko izboljšamo našo kvaliteto storitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga (ki se v primeru pošiljanja obračunava po ceniku dostavne službe in je odvisen od tega ali gre za pošiljko/paket/tovor). Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).


Potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe, pri pogodbah katerih predmet je rezervni avtodel v katerega je bilo fizično posegano. Če je bil rezervni del rastavljen vračilo ni možno. 
Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.
Potrošnik blaga ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe. Potrošnik sme opraviti ogled in preizkus blaga v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja. Preizkušanje blaga, ki odstopa od navedenega, se šteje za uporabo blaga, kar pomeni, da potrošnik s tem izgubi pravico do odstopa od pogodbe.

Pri odstopu od pogodbe se  vplačani znesek vrne na TRR uporabnika.
Vračilo opravljenih vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Zaradi zagotavljanja gotovosti, točnosti in pravočasnosti vračila ter zagotavljanja evidence o plačilih, se vračilo plačila kupcu izvede izključno z nakazilom na njegov transakcijski račun.

Vračilo plačila v gotovini ni mogoče!


Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Artikli, kupljeni na daljavo, niso namenjeni uporabi v zakonskem času za odstop od pogodbe.

Obrazec za odstop od pogodbe artiklov je na voljo tudi v obrazcu v PDF obliki.    pdf


Pravico do zamenjave blaga, vračila kupnine, garancije, stvarnih napak in nepravilno opravljenih storitev natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov .


 Pomembno

  • Ko vračate rezervni del, je potrebno priložiti Obrazec za vračilo rezervnega dela, katerega dobite v e-mailu in naročilo katerega ste prejeli v paketu.
  • Naslov za pošiljanje blaga dobavitelju je Naziv in naslov pošiljatelja, kateri je razviden na dostavnici Pošte Slovenije.
  • Priporočamo, da uporabite dostavno službo Pošte Slovenije.
  • Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen, če je vnaprej dogovorjeno drugače.
  • Vračilo denarja jse opravi samo za sam rezervni del brez stroškov demontaže

 

 

Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Za dodatna vprašanja nas pokličete na 041 547 616 ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

 

Posodobljeno :    26.03.2014


TOP

OBVESTILO!

V preteklih dnevih smo na naši
spletni strani imeli močan vdor,
katerega smo že odpravili.
Spletno stran v ten trenutku prenavljamo
in posodabljamo, zato bo delovanje moteno.

Hvala za razumevanje.

OBVESTILO!